vineri, 17 octombrie 2008

Porumbacu' sare într-un picior

Hulubul Porumbacu operat ieri de Vitalie Sprânceană a fost văzut azi în Grădina Publică Ştefan cel Mare sărind într-un picior. Se pare că procedura de scoatere a aţelor care i-au penetrat talpa şi degetele i-a răscolit rănile. Să sperăm că acestea se vor tămădui şi îl vom urmări la primăvară luptînd pentru femelă. Dacă nu-i femelă chiar Porumbacu - habar n-am.

E mult mai sperios aşa că la o nouă prindere a lui în timpul apropiat nici nu pot spera. Doar noaptea prin copaci. Deci o primă lecţie - dacă ai prins un porumbel pentru a-l ajuta - fă toate procedurile din prima încercare. O a doua şansă poate să nu se ivească.

Urmele tăieturilor

P.S. Totuşi era vorba de piciorul stîng, nu drept.

Niciun comentariu:

Arhivă blog

Specii fotografiate:

Drepturile de autor ale conţinutului acestui blog, inclusiv ale tuturor textelor şi fotografiilor îmi aparaţin, cu excepţia cazurilor pe care le menţionez expres.

Utilizarea fotografiilor publicate pe acest site fără acceptul în scris al autorului este interzisă. Pentru a solicita permisiunea de a prelua sau publica fotografii, scrieți un comentariu în subsolul postării în care a apărut fotografia dorită.