joi, 31 iulie 2008

Codobatura albă mănîncă dintr-un porumbel

Azi, pe strada Maria Cebotari, mai sus de intersecţia cu Şciusev, am reuşit să fotografiez o codobatură albă (Motacilla Alba). Mai zărisem pasărea şi mai înainte, dar e foarte precaută şi nu m-a lăsat niciodată aproape. De data aceasta am avut noroc.

Codobatură albă (Motacilla alba)

Din păcate nu pot spune acelaşi lucru despre acest porumbel, călcat de o maşină. Codobatura mînca ceva din el - insecte, probabil - şi era într-atît de interesată încât m-a tolerat la 4-5 metri de locul prînzului.

Porumbel strivit de un automobil

Mai jos o vedeţi în acţiune - fotografiile sunt cum sunt, nu-mi rămîne decît să promit că în curînd voi putea face fotografii mai calitative.

Niciun comentariu:

Arhivă blog

Specii fotografiate:

Drepturile de autor ale conţinutului acestui blog, inclusiv ale tuturor textelor şi fotografiilor îmi aparaţin, cu excepţia cazurilor pe care le menţionez expres.

Utilizarea fotografiilor publicate pe acest site fără acceptul în scris al autorului este interzisă. Pentru a solicita permisiunea de a prelua sau publica fotografii, scrieți un comentariu în subsolul postării în care a apărut fotografia dorită.